1 500 000 € (11 301 750 kn)


Šifra objekta:
52
Lokacija:
Korčula (20260)
Kvadratura:
398,00 m2
Okućnica:
938,00 m2
Energetski razred:
U izradi
Razna svojstva:

Bazen

Vrt

Balkon

Terasa

Pogled na more

Vila u izgradnji na prekrasnoj lokaciji uz samu obalu mora. Parcela je veličine od 938 m2, a vila će se prostirati na 398 m2 stambenog prostora. Arhitektonski je razrađen koncept transparentne kuće koja u potpunosti koristi vizualne kvalitete lokacije. Vila će biti opremljena podnim grijanjem, klimom, kupaonicama sa jacuzzijem, bazenom, fitnessom, saunom…
Tradicionalni dalmatinski „dvor“ smješten je u sredinu kuće i proteže se kroz suteren i prizemlje. Taj središnji transparentni obostrano otvoreni prostor višefunkcionalni je dnevni boravak koji ukućanima omogućava nesmetane vizure na obje uvale istočno i zapadno od poluotoka.
Donji prostor dvora smješten u nutrinu kuće između dva kamena volumena ukućanima omogućava zasjenjeni prostor kroz koji stalno cirkulira zrak i bez ograničavanja vizura oblikuje prostor ugodnog boravka.
Osunčani i otvoreni prostor u prizemlju stvara mogućnost višenamjenskog korištenja u neposrednom kontaktu s bazenom, fitnesom i dnevnim boravkom. Prostor je djelomično natkriven lebdećim kubusom I. kata.
Teren je uređen kaskadno, poštivajući konfiguraciju terena. Suteren objekta funkcionalno je podijeljen u tri cjeline-trakta.
Centralni trakt je višenamjenski prostor ( „dalmatinski dvor“), otvoreni volumen u smjeru istok-zapad .
Sjeverni trakt kuće sadrži kuhinju s blagovanjem, obiteljski prostor (dnevni boravak) , sanitarije sa garderobom te veliko spremište.
U južnom traktu smještene su tri spavaće sobe sa pripadajućim kupaonicama i garderobama.
Na nivou prizemlja smješten je dnevni boravak, blagovaonica s kuhinjom ,natkrivena terasa, bazen sa otvorenom sunčanom terasom, fitness i wc.
Na I. katu je predviđena jedna spavaća soba sa wc-om.
Vertikalna komunikacija riješena je unutarnjim drvenim stepeništem (gazištima) na željeznoj konstrukciji.

KUPAC NE PLAĆA PROVIZIJU !

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".